Known incompatibilities and cross-mod issues [1.7.10 and 1.7.2]

Discussion in 'Support' started by radfast, Sep 15, 2014.

  1. radfast

    radfast Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    352
    #1 radfast, Sep 15, 2014
    Last edited by a moderator: Jul 23, 2016
  2. RLPGhost

    RLPGhost Member

    Joined:
    May 30, 2016
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Hello.

    I just had a server crash since installation of a new mod on my server.
    After adding GalacticraftCore-1.7-3.0.12.375 , I have a ticking error of the block entity id: 2526:7 (Name://RCmicro Reika.RotaryCraft.TileEntities.Engine.TileEntityMicroturbine).
    I deleted all the block id:2526 with MCEdit. The server works again. But if I rebuilt a turbine, the server crashes.

    DragonAPI 1.7.10 v13b
    RotaryCraft 1.7.10 v13a

    Thank you for any help.

    Pastbin Crash Report: http://pastebin.com/teg8M3eq
     
  3. Stone Rhino

    Stone Rhino Member

    Joined:
    Jan 30, 2016
    Messages:
    8
    Likes Received:
    1
    Ohh goodness. I almost upgraded rotarycraft. Was this while the microturbine was doing work or just sitting idle? Also was it being fed fuel and how was it being fed?
     
  4. ScienceDrummer

    Joined:
    Jan 3, 2017
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
    I've found that the latest Galaticcraft mod version conflicts with Smart Moving. It hinders some abilities to climb under objects and eliminates the animation for Smart Moving. Render Player API fixes the animation but not the abilities. I need the latest version for the add on Galaxy Space. Here's a video documenting the occurrence.

     
  5. Ezer'Arch

    Ezer'Arch Administrator
    Staff Member

    Joined:
    May 18, 2013
    Messages:
    1,560
    Likes Received:
    430
  6. ScienceDrummer

    Joined:
    Jan 3, 2017
    Messages:
    29
    Likes Received:
    1
  7. booberdooper

    booberdooper Member

    Joined:
    Jan 18, 2017
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Hello, I am having a problem with a addon to the mod called "ExtraPlanets" Which adds more planets, as in the name. Everytime I try to load it with AdventOfAcension, or Orespawn. It won't let me, I have enough GB for each and it won't let me go over the limit of 73 mods. Please help.
     
    #7 booberdooper, Jan 18, 2017
    Last edited: Jan 18, 2017

Share This Page