Using 1.7.X version on 1.7.2 (3.0.9)

Discussion in 'Support' started by ArtutoGamerYT, Mar 25, 2015.

  1. ArtutoGamerYT

    ArtutoGamerYT Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Hi, I have a problem I'm using the latest verison of GC and GC Mars and Mars tells me that GC can not run on 1.7.2 .

    What do I do ?!


    upload_2015-3-25_19-43-32.png
     
  2. ArtutoGamerYT

    ArtutoGamerYT Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Here are the Minecraft Screen:

    upload_2015-3-25_19-53-56.png
     
  3. radfast

    radfast Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    352
    That's a little strange. I test Galacticraft on 1.7.2 every day and it's definitely OK on my PC.

    Did you obtain that Galacticraft version directly from our download page?
    Do you have other mods or tools which can be changing something like this? (including MultiMC or another launcher or LiteLoader)
     
  4. Rockzilla

    Rockzilla Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Same message for me.. i tried everything: it works on 1.7.10 but it won't run on 1.7.2 version.. i even downloaded the very last version of forge for 1.7.2 but nothing
    gciss.png
     
  5. GamerARK13

    GamerARK13 Member

    Joined:
    Aug 3, 2014
    Messages:
    148
    Likes Received:
    9
  6. ArtutoGamerYT

    ArtutoGamerYT Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Maybe is a GC version BUG
     
  7. radfast

    radfast Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    352
    I just downloaded the latest Galacticraft version 3.0.10.301 from the downloads page, ran it on my PC in Minecraft 1.7.2, and like all the other versions it ran 100% OK in 1.7.2..

    I am not sure what you two guys are both doing wrong?

    Please carefully check, are you running Forge version 1147, in the vanilla launcher from Mojang, as shown in the screenshot here: http://wiki.micdoodle8.com/wiki/Tutorials/Galacticraft_Installation_Guide#Step_4

    If it still doesn't work for you, test using a smaller set of mods, maybe one is conflicting? I would start by looking at MCPatcher.
     
  8. ArtutoGamerYT

    ArtutoGamerYT Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0

    I dont have MCPatcher, i have Optifine and i checked the forge version (1147) and tested the mod with no other mods and donĀ“t work.
     
  9. radfast

    radfast Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    1,143
    Likes Received:
    352
    Hmm, it's mighty strange but the issue seems to have "fixed itself" if you download the latest Galacticraft 3.0.10.302.
     
  10. ArtutoGamerYT

    ArtutoGamerYT Member

    Joined:
    Nov 29, 2014
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Ok, i go to check
     
  11. Rockzilla

    Rockzilla Member

    Joined:
    Mar 26, 2015
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Yeah it fixed and works now
    Thank you radfast :)
     

Share This Page