What am I doing wrong?

Discussion in 'Support' started by winterwolf99, Oct 7, 2018.

  1. winterwolf99

    winterwolf99 Member

    Joined:
    Sep 18, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    I've been trying to use this mod for quite some time now and i have some questions for you.
    1. What am i doing wrong?
    Anytime I try to use the mod (1.7.10) it never works right, the game loads and doesn't crash or anything, it works perfectly until I go into space, once I arrive it gives me the no oxygen warning, even though i have 2 full tanks, oxygen gear and mask all on and such. Whenever I try to load the the game there are three warnings they all basically say that the 3 mods on the download page are incomplete, so I'll run you through how I download/install the mods. First I download them individually and put the directly into my mods folder. Then I open the Minecraft launcher and run the game, it gives me the warning, i delete the mods and try again, same effect... I download the mods from the backup download link, but to no avail. i sometimes play modpacks on the Technic launcher that have the mods and work without any problems. When I download the mods the exact same way but for 1.12.2 (I have a separate directory for that one) it works fine but 1.7.10 does not. I do not have DragonApi or RotaryCraft so that can't be the problem.
    2. (yeah question 1 had a lot to it) what can I do to fix this issue?
    3. How do i check to see if a download is "complete"?


    Tl;Dr: I tried to use the mod on 1.7.10 but it don't work, what do?
     

Share This Page